Gebaren voor iedereen
3 juli 2017
KDV Ikky
8 oktober 2017

NIEUWTJES

Gebaren op maat bestaat 2,5 jaar! Ik blijf er met veel plezier mee door gaan. Achter de schermen ben ik de afgelopen maanden druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw product. Daar horen jullie eind van de maand meer over.

Er worden nieuwe folders gemaakt en kleine aanpassingen voor de website.  De oudercursus die 20 oktober start zit vol. Nieuwe data voor de eerst volgende ouder cursussen babygebaren zijn 10 november 2017 en 26 januari 2018. Geef je op of geef een cursus cadeau aan iemand door mij een mail te sturen naar desiree@gebarenopmaat.nl

Dit jaar is de prijs voor een oudercursus nog 80 euro per ouderstel. Vanaf januari 2018 is dat 50 euro per persoon.

Heb je vragen of twijfels? Neem dan vooral vrijblijvend contact met mij. Of spreek mij persoonlijk aan. Zaterdag 9 september ben ik aanwezig op het Kidsproof feest in Almere buiten. Zaterdag 23 september geef ik voor mijn buurtbewoners in de Filmwijk 2 gratis mini workshops. Vrijdag 6 oktober ben ik de hele dag te vinden op de conferentie ‘buiten de lijntjes’ bij Windesheim Almere. Woensdag 13 december ben ik aanwezig bij het mama café in Hierden.

En last but not least, zullen jullie mij binnenkort kunnen zien in een vlog!